Tæppebussen

Kan du ikke komme til os – kommer vi til dig. Vi kører på hele Fyn!

 

Tæppebussen sørger for rådgivning i dit hjem

Har du brug for et nyt tæppe eller nyt gulv i dit hjem? Så kan du få tæppebussen fra Aunslev Tæppe- og Gulvbelægning ud på besøg.

Vi hjælper dig med at gennemgå dit hjem og finder ud fra dine ønsker og behov frem til den helt rigtige type tæppe eller gulv. Det kan nemlig være nemmere at vælge den rette gulvbelægning, når du har mulighed for at visualisere det for dig.

Hos os finder du både væg-til-væg-tæpper, linoleum– og vinylgulve og meget mere.

Vores håndværkere sørger desuden altid for at kigge dit undergulv igennem, så du er sikker på at få en helhedsløsning og et gulv, der holder i mange år.

Opmåling og fremvisning af tæpper med tæppebussen

Med tæppebussen får du en brancheuddannet rådgiver ud, der fremviser et bredt udvalg af gulvtæpper og giver dig en ide om, hvordan det endelige resultat vil komme til at se ud.

Derudover måler vi op, så gulvtæppet eller vinylgulvet kommer til at passe perfekt ind i dit hjem. Efter et besøg af tæppebussen er du derfor et skridt tættere på et hjem med en indretning, hvor alt fra møbler til gulv er sammenhængende.

 

Få svar på alle dine spørgsmål

Når vores tæppebus kommer ud til dig, har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have til dit nye gulv. Vi vægter kvalitetsfyldt og pålideligt arbejde højt, så du altid kan stole på, at vi kommer ud til den aftalte tid og udfører et ordentligt stykke arbejde.

Derudover er vores medarbejdere uddannet tidssvarende og kan derfor til hver en tid rådgive dig i forhold til dit valg af tæppe eller gulv. På den måde er du altid sikker på at stå tilbage med en vished omkring det endelige resultat.

Så kontakt os på mail@aunslevtaepper.dk eller telefon 65 36 12 49.