Om os

Aunslev Tæppe- og Gulvbelægnings historie

Aunslev Tæppe- og Gulvbelægning er et gammelt familiefirma som startede tilbage i 1945. Den 29. juli 1945 blev Rigmor og Christian Jacobsen gift og åbnede deres eget møbel- og sadelmagerværksted i Skalkendrup nær Aunslev. Senere flyttede de til Aunslev og firmaet tog navnet Aunslev Boligmontering.

En svigersøn kommer til og firmaet begynder så småt at arbejde med tæpper og gulvbelægning. I 1976 overtager Kirsten og Knud Jensen forretningen og de driver det videre med mere og mere gulvbelægning og firmaet vokser sig stille og roligt større og større.

I 2001 dør Knud Jensen, men heldigvis er endnu en svigersøn på banen, Claus Winther, som har været ansat i firmaet siden 1999. Claus Winther overtager forretningen i 2002 og driver den i dag på den nuværende adresse sammen med sin kone, Kristina. Om 4. generation får interesse for gulvbranchen bliver spændende, men denne gang bliver det ikke en svigersøn, da Kristina og Claus har fået 2 sønner.

Profil for Aunslev Tæppe- og Gulvbelægning
På denne side vil vi give et indblik i hvad vi kan og gør.

Skal der udføres tæppe og gulvarbejde, så er vi behjælpelig med det meste. Vi udfører arbejde for private, det offentlige (skoler, sygehuse, institutioner mv.) samt erhvervsvirksomheder. (se under referencer!)

Tæpper

Vi sælger, leverer og monteret alle former for tæppebelægninger. Vi er forhandler tæpper og tæppefliser fra alle danske fabrikker og leverandører. Det være sig Egetæpper, Danfloor Ulster, Hammer Tæpper, Fletco, Interface, Ruckstuhl og Migadan. Klik her for at læse mere

Gulvbelægning

Vi udfører alt i gulvbelægninger indenfor vinyl, linoleum og trægulv. Vores leverandører er Forbo Linoleum, Armstrong DLW, Tarkett, Pergo, Everfloor, Altro og Norament.

Spartling – støbning

Vi klarer udstøbning og nivellering af undergulve. Vi har egen spartelpumpe og kan udlægge spartelmasse i op til 60 mm. tykkelse. Samtidig kan vi stå for fugtspærring af gulve med epoxy. Klik her for at læse mere

Vådrum

Vi er GVK-certificeret. Det vil sige vi er medlem af Gulvbranchens Vådrums Kontrol og kan derfor udfører vinylarbejde i vådrum med garanti! Klik her for at læse mere

 

CERTIFICERINGER
Vi er Certificeret Ege Gulventreprenør, Ege Sælger, GVK Vådrumsansvarlig samt GVK Godkendt.